Nieuwe kantoorvloer

Een vloer die perfect past bij uw kantoor

New Brand heeft door de jaren heen al vele duurzame nieuwe kantoorvloeren door heel Nederland mogen leveren en leggen. Om tot de perfecte keuze voor een kantoorvloer of showroomvloer te komen, bekijkt New Brand allereerst samen met u alle mogelijkheden en voordelen van de verschillende type vloeren.

Voor een kantooromgeving is de meest voor de hand liggende gietvloer de PU gietvloer. Deze sterke gietvloer heeft als bijzonder prettige eigenschap dat deze een dempende werking heeft en dat deze, in tegenstelling tot de nog hardere Epoxyvloer, nog elastisch vermogen biedt. Hierdoor voelt de PU vloer zachter aan en is daarom uitermate geschikt voor kantoor, praktijkruimte of bijvoorbeeld een ontvangst-ruimte.

Meer weten over de voordelen van een PU gietvloer van New Brand? Lees hier verder.

Op basis van uw wensen volgt er een passend advies, rekening houdend met kenmerken als de belastbaarheid, ondergrond en esthetische voorkeuren voor uw kantoorvloer. Enkele voorbeelden van mogelijke vloersoorten voor uw kantoor of showroom zijn gietvloeren, cem art vloeren, troffelvloeren, marmerstone vloeren, siergrind vloeren en PVC vloeren. Een nieuwe kantoorvloer van New Brand is altijd onderhoudsvriendelijk, slijtvast, hygiënisch, vloeistofdicht en gemakkelijk te reinigen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe kantoorvloer binnen uw situatie?
Neem dan eens contact op met New Brand of maak een vrijblijvende afspraak in de showroom in Tilburg.

Bij het kiezen tussen een PU (polyurethaan) vloer en een epoxyvloer voor een kantoorruimte, is het belangrijk om de eigenschappen en voordelen van beide opties te begrijpen.

PU vloer:

Een PU vloer is zeer geschikt voor kantoorruimtes vanwege zijn elastische en dempende eigenschappen. Deze vloeren voelen zachter aan dan epoxyvloeren, wat bijdraagt aan het comfort voor mensen die lange tijd moeten staan of lopen. Daarnaast biedt een PU vloer een uitstekende geluidsdemping, wat belangrijk is in een kantooromgeving waar een rustige werksfeer gewenst is. PU vloeren zijn ook zeer duurzaam, slijtvast en gemakkelijk te onderhouden, wat zorgt voor een lange levensduur en lage onderhoudskosten.

Epoxyvloer:

Epoxyvloeren zijn harder en minder elastisch dan PU vloeren, waardoor ze minder comfortabel zijn voor langdurig staan of lopen. Echter, deze vloeren zijn extreem sterk en bestand tegen zware belasting en chemische invloeden, waardoor ze ideaal zijn voor ruimtes waar zware apparatuur wordt gebruikt of waar veel verkeer is. Epoxyvloeren zijn ook zeer hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken, wat ze geschikt maakt voor omgevingen waar hygiëne van groot belang is.

Kortom, een PU vloer is ideaal voor kantoorruimtes waar comfort en geluidsdemping belangrijk zijn, terwijl een epoxyvloer beter geschikt is voor zware, industriële toepassingen binnen kantooromgevingen.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer