Nieuwe vloer voor uw kantoor

New Brand heeft door de jaren heen al vele duurzame nieuwe kantoorvloeren door heel Nederland mogen leveren en leggen. Om tot de perfecte keuze voor een kantoorvloer of showroomvloer te komen bekijkt New Brand allereerst samen met u alle mogelijkheden en voordelen van de verschillende type vloeren.

Voor een kantooromgeving is de meest voor de hand liggende gietvloer, de PU gietvloer. Deze sterke gietvloer heeft als bijzonder prettige eigenschap dat deze een dempende werking heeft en dat deze in tegenstelling tot de nog hardere Epoxyvloer, nog elastisch vermogen biedt. Hierdoor voelt de PU vloer zachter aan en is daarom uitermate geschikt voor kantoor, praktijkruimte of bijvoorbeeld een ontvangst-ruimte.

Meer weten over de voordelen van een PU gietvloer van New Brand? Lees hier verder.

Op basis van uw wensen volgt er een passend advies rekening houdend met kenmerken als de belastbaarheid, ondergrond en esthetische voorkeuren voor uw kantoorvloer. Enkele voorbeelden van mogelijke vloersoorten voor uw kantoor of showroom zijn gietvloeren, cem art vloeren, troffelvloeren, marmerstone vloeren, siergrind vloeren en PVC vloeren. Een nieuwe kantoorvloer van New Brand is altijd onderhoudsvriendelijk, slijtvast, hygiënisch, vloeistofdicht en gemakkelijk te reinigen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe kantoorvloer binnen uw situatie? Neem dan eens contact op met New Brand of maak een vrijblijvende afspraak in de showroom in Tilburg.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer