Gietvloer Roosendaal

Voor onze gietvloer Roosendaal, zien we in Roosendaal een prettig werkgebied met een grote diversiteit aan particuliere en zakelijke klanten. Binnen de stedelijke ontwikkeling hebben we bijvoorbeeld een aantal vloeren gemaakt in appartementen maar ook steeds meer in Roosendaal gevestigde bedrijven vinden hun weg naar New Brand Gietvloeren voor gietvloer Roosendaal. Onze gietvloeren op locatie komen altijd tot stand met eerst een duidelijk gesprek over de mogelijkheden.

In de meeste gevallen bekijken we samen met de klant wat de toepassing is en welke keuzes er zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om voor Gietvloer Roosendaal onze showroom te komen bezoeken. We zijn altijd bereid om u te laten zien en te laten ervaren wat de mogelijkheden zijn.

Gietvloer laten maken

Wanneer u van plan bent een gietvloer te laten maken, is het verstandig dat u zich goed oriënteert. Zeker wanneer u voor Gietvloer Roosendaal op een korte termijn wenst te weten wat de mogelijkheden en kosten zijn, dient u een aantal zaken te weten. Zo is het belangrijk dat we weten wat voor huidige (ondervloer) vloer aanwezig is. Om wat voor ruimte het gaat en welk type vloersysteem u het meest aanspreekt.

We realiseren o.a. Epoxy, coating en PU vloeren en we kunnen bijna iedere kleur realiseren. Gaat u voor een egale modere vloer of juist voor een robuuste betonlook vloer? Dient de vloer in het bijzonder geschikt te zijn voor water zoals in de natte ruimte? Moet de vloer warm en comfortabel aanvoelen? Allemaal zaken waar u over na kunt denken.

Hulp nodig bij het oriënteren voor een kunststof gietvloer? Maak een afspraak in onze showroom.

 

 
 

Bedrijfsvloer

Het is prettig ondernemen in Roosendaal en daarom werken we graag voor bedrijven in Roosendaal. Zowel industrie als midden en kleinbedrijf weten ons te vinden voor Gietvloer Roosendaal. Van begin tot eind hanteren we een duidelijk planning met strikte afspraken en leveren we service. Ook na realisatie en oplevering van bedrijfsvloeren, staan we voor u klaar. New Brand Gietvloeren heeft bewust gekozen voor Werk & Service gebieden die altijd logistiek en qua afstand werkbaar zijn. Zo garanderen Wij dat we voor u klaar staan. Afspraken na komen en snel kunnen handelen wanneer onderhoud nodig is of wanneer er onverhoopt iets mis gaat met de vloer. Kies dus ook voor bedrijfsvloeren voor onze jaren lange ervaring en service.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer